KS Project Logistics B.V. huurt logistieke nieuwbouw-ontwikkeling van ca. 20.000 m² aan Graanweg in Moerdijk

0

Opportunity Vastgoed BV (naamswijziging Accres Real Estate) heeft onlangs het hoogwaardig logistieke distributiecentrum aan de Graanweg 17 in Moerdijk opgeleverd en verhuurd aan logistiek dienstverlener KS Project Logistics B.V. De nieuwbouwontwikkeling op bedrijventerrein Moerdijk is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, direct naast de CCT terminal. KS Projects Logistics B.V. huurt het gehele DC en zal deze per direct in gebruik nemen.

Het moderne distributiecentrum aan de Graanweg bestaat uit circa 18.000 m² v.v.o. warehouse, circa 1.200 m² v.v.o. mezzanine en circa 666 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping in combinatie met 141 parkeerplaatsen.

KS Project Logistics B.V. is een specialist in maatwerk logistieke oplossingen. De ruime ervaring met bouw- en constructieprojecten geeft KS Project Logistics een onderscheidende positie in de markt. Inmiddels verzorgt KS Project Logistics logistieke diensten wereldwijd.

De Mik Bedrijfshuisvesting en De Lobel & Partners – real estate experts adviseerde collegiaal Opportunity Vastgoed bij de verhuur aan KS Project Logistics B.V. Denc architecten was verantwoordelijk voor het design en Hercuton voor de bouw.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?