Judith Norbart nieuwe directeur IVBN

0

Het IVBN-bestuur heeft mr. drs. J.J.M. (Judith) Norbart-ten Hoor per 15 februari 2022 benoemd als directeur van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN). Deze vacature ontstond door de aanstaande pensionering van de huidige directeur Frank van Blokland per eind maart 2022.

Het bestuur van IVBN kijkt uit naar haar komst. Gertjan van der Baan, IVBN-voorzitter: “Judith heeft jarenlange ervaring in het vastgoed. Als vastgoedadvocaat heeft ze zich gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling, huurrecht, en in de afgelopen jaren ook in het verduurzamen van vastgoed. Met haar kennis en ervaring kan zij, samen met het bestuur en de medewerkers van IVBN, onze brancheorganisatie verder professionaliseren. Uiteraard zijn we Frank van Blokland dankbaar voor de manier waarop hij de IVBN-leden in de afgelopen jaren heeft vertegenwoordigd. Op een later moment wordt uitgebreid stilgestaan bij zijn vertrek.”

Judith Norbart: “Ik ben zeer gemotiveerd om met de IVBN leden een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke opgaven die voorliggen, zoals het stimuleren van de woningproductie, het verduurzamen van het vastgoed en het zorgen voor aantrekkelijke winkelgebieden.”

Judith Norbart startte haar loopbaan als vastgoedadvocaat bij CMS. Daarna was zij Head of Legal Affairs bij Klépierre / Corio. Thans werkt Judith als senior vastgoedjurist en adviseur bij NS Stations, onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast is Judith secretaris van de Raad voor Onroerende Zaken. In de ROZ zijn IVBN, Vastgoed Belang, VGM NL, NVM, VBO, VastgoedPro, VvE-Belang, de KNB (notariaat) en de NVR (rentmeesters) vertegenwoordigd. Mede daardoor kent Judith deze partijen en de sector goed en heeft ze ook regelmatig contacten met ministeries. Judith woont in Utrecht, is gehuwd en heeft drie kinderen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?