Borghese Real Estate verkoopt retailcomplex De Harder in Harderwijk aan private belegger

0

Borghese Real Estate heeft het retailcomplex De Harder in Harderwijk verkocht aan een private belegger. Het object bevindt zich binnen de bebouwde kom van Harderwijk op een zichtlocatie pal aan de provinciale weg N302 die de A28 verbindt met de Flevopolder. Het betreft ruim 9.500 m² volledig verhuurde winkelruimte aan Praxis, Kwantum en supermarktketens Dirk en Lidl. Onderdeel van deze transactie is ook een groot parkeerterrein met een capaciteit van ruim 340 parkeerplaatsen.

Hiermee voltooit Borghese Real Estate de gebiedsontwikkeling die zij in 2015 in nauwe samenwerking met de gemeente Harderwijk is gestart, waaronder een nieuwe vestiging van McDonald’s, de realisatie van 63 appartementen in de vrije huursector en 47 appartementen in de sociale huursector.

Het ontwerp is van Mies Architectuur, en Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie die nu in volle gang is. Verkoper is bij deze transactie juridisch en fiscaal geadviseerd door CMS en is tijdens het ontwikkelproces commercieel ondersteund door RHS Real Estate Partners. Koper is geadviseerd door Dirkzwager Legal & Tax.

Share.

Comments are closed.