Particuliere belegger koopt winkelstrip Ootmarsumsestraat Almelo

0

Zes winkelruimtes aan de Ootmarsumsestraat 274-282 in Almelo zijn per 1 november 2021 verkocht aan een particuliere belegger. De winkels hebben samen een totale oppervlakte van circa 905 m².

De winkelruimtes liggen aan één van de drukste aanvoerwegen naar de binnenstad van Almelo. Tegenover de winkels bevindt zich het zeer populaire en drukbezochte winkelcentrum ‘Eskerplein’.

Verhuurd
De gekochte winkelstrip bevat zes winkelruimtes. Die o.a. zijn verhuurd aan Bella Diva, Hairis, Mad Parfum, Fysius Rugexperts en SmartKitchen. Vier winkels waren al verhuurd en recent is een vijfde winkelruimte door Boers & Lem namens de nieuwe eigenaar verhuurd.

SmartKitchen
Per 1 december 2021 neemt keukenaanbieder SmartKitchen haar intrek in de winkelruimte op nummer 274-276. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 305 m². SmartKitchen is een startup en na een succesvol jaar is het doel om deze formule verder uit te rollen.

Eigenaar André Hoving zegt: “De verwachting is dat er de komende twee jaren nog steeds veel verhuizingen plaatsvinden. Daarmee is dit het juiste moment voor een vernieuwende startup in Almelo.” SmartKitchen opent in het nieuwe jaar de deuren.

Masha van der Velde bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?