P3 Logistic Parks verhuurt ca. 11.800 m² bedrijfs-/kantoorruimte in Ridderkerk aan VASCO-fulfilment B.V.

0

P3 Logistic Parks heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met VASCO-fulfilment B.V. voor de huur van ca. 10.907 m² warehouse, ca. 852 m² kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen, gelegen aan de Ringdijk 378 te Ridderkerk.

VASCO-fulfilment is een (e-)fulfilment dienstverlener voor webshops en neemt alle onderdelen van het logistieke proces, van goederenontvangst tot retourverwerking, uit handen. Daarnaast biedt VASCO-fulfilment aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld de assemblage van samengestelde producten en maatwerk verzendverpakkingen.

Na de verhuur aan VASCO-fulfilment is er nog ca. 6.500 m² bedrijfsruimte i.c.m. 450 m² kantoorruimte per direct beschikbaar voor verhuur.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens de verhuurder P3 Logistic Parks en Bridgegap B.V. trad in deze op namens de huurder VASCO-fulfilment B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?