Amsterdamse ontwikkelaar koopt bedrijfsgebouw in Amsterdam Noord

0

Een bekende Amsterdamse ontwikkelaar heeft een bedrijfsgebouw aangekocht gelegen aan de Hamerstraat 18 in Amsterdam. Het object omvat circa 900 m² bedrijfsruimte en circa 519 m² showroom/kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, alsmede 90 m² buitenterrein. Het object is momenteel volledig verhuurd aan Plaat Reklame B.V.

Het bedrijfsgebouw is gelegen in het Hamerkwartier in Amsterdam Noord. Het Hamerkwartier is strategisch gelegen en optimaal bereikbaar. Direct aan de IJ-oever wordt reeds in hoog tempo gebouwd en wordt het (voormalig) industrieterrein herontwikkeld naar een gemengd gebied voor bewoners en bedrijven.

Spring Real Estate en Greenberg Traurig adviseerde de koper. De verkoper, Hamerstraat Onroerend Goed B.V., werd geadviseerd door TREC.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?