Quest Funds en NEW NRG verhuren ca. 1.200 m² in FB522 te Capelle aan den IJssel

0

Quest Funds en NEW NRG sluiten twee huurovereenkomsten met Zien24 & Inspirits Premium Drinks van ca. 1.200 m² in FB522 te Capelle aan den IJssel.

Een Duitse investeringsfonds gemanaged door Quest Funds en NEW NRG is verheugd met het feit dat ze de komende maanden diverse nieuwe huurders kunnen verwelkomen in het multi-tenant gebouw “FB522” aan de Fascinatio Boulevard 522 te Capelle aan den IJssel.

Het kantoorgebouw is recent volledig futureproof gemaakt en opnieuw gepositioneerd met een fantastisch, bruisend businesscentre (inclusief terras) op de begane grond en 1e verdieping gecombineerd met premium afgewerkte kantoorvloeren op de bovengelegen verdiepingen. De hospitality en coffeebar wordt gerund door Vascobelo, inclusief vriendelijke ontvangst, vergaderen en een lunch.

Zien24 heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend van ca. 900 m² kantoorruimte op de topverdiepingen van FB522, aangevuld met voldoende parkeerplaatsen. Zien24 zal het gehuurde per Q2 2022 in gebruik nemen. Zien24 is dé makelaar-ontzorger op het gebied van woningpresentatie- en promotieproducten. Daarnaast fotografeert Zien24 ook tal van bedrijfs-/en kantoorpanden.

Boy van Houten, directeur bij Zien24: “Met de verhuizing naar FB522, kunnen we onze dienstverlening de komende jaren nog verder professionaliseren en zorgen we voor een werkomgeving die je anno 2022 verwacht”.

Inspirits Premium Drinks heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 300 m² kantoorruimte op de begane grond van FB522. Inspirits Premium Drinks is de marketing, sales & distributie organisatie van het familiebedrijf Bruggeman – La Martiniquaise voor de Nederlandse markt. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf exclusief voor Herman Jansen de merken Sonnema Berenburg en Bobby’s Schiedam Gin en Jenever. Daarnaast is zij de distributiepartner voor de Nederlandse markt van diverse andere familiebedrijven waaronder NOBELtje en Wenneker.

Jack Krombeen/Lieven Stevens namens Inspirits Premium Drinks:
We zijn erg blij met de verhuizing naar FB522, de combinatie tussen enerzijds je eigen kantoorruimte gecombineerd met de aanwezige faciliteiten op de begane grond past goed bij het karakter van ons bedrijf.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?