Laatste twee units van SEGRO Park Amsterdam Airport verhuurd aan A2 Global Electronics en Instabox

0

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de laatste verhuurbare ruimte op de Rijnlanderweg verhuurd aan A2 Global Electronics en Instabox. Daarmee is het gehele SEGRO Park Amsterdam Airport volledig verhuurd.

A2 Global Electronics heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 1.396 m². Het Amerikaanse technologiebedrijf is een bekende – en vertrouwde – speler in de elektronicadistributie. Het van oorsprong Zweedse bedrijf Instabox, gespecialiseerd in pakketbezorging en smartboxes, zal 1.871 m² huren op deze locatie. Instabox zet zich vol in op duurzaamheid en is ontzettend trots op het feit dat zij vanaf 1 november volledig fossielvrij bezorgen. Alle niet-elektrische bussen van Instabox rijden op HVO100 (biodiesel) brandstof. Met de komst van deze bedrijven wordt de diversiteit van de huurders op SEGRO-locaties verder uitgebreid.

Eelco Ouwerkerk, head of SEGRO Netherlands: “We mogen met recht spreken van een sterk jaar voor SEGRO in Nederland, met op dit moment een verhuurde totaaloppervlakte van 240.000 m². Op het moment zijn wij bezig met de afronding van onze nieuwe ontwikkeling, SEGRO Logistics Centre Venray, die 1 februari voltooid is. Tevens zijn de grondwerkzaamheden voor de uitbreiding van SPAA in uitvoering.”

SEGRO Logistics Centre Amsterdam Rijnlanderweg
SEGRO Park Amsterdam Airport biedt een flexibele locatie met logistieke units van 1.000 m² tot 19.486 m², die kunnen worden verhuurd als afzonderlijke units of gecombineerd tot grotere units. Met het voordeel van de nabijheid van Amsterdam en Schiphol Airport en de voordelen van een goede connectiviteit met de rest van Europa, is dit een perfecte locatie voor e-commerce, groothandel of kleine logistieke bedrijven.

Het SEGRO Park Amsterdam Airport is gelegen naast Schiphol, waar 1,6 miljoen ton vracht in verbinding staat met 322 bestemmingen. Het park is gemakkelijk bereikbaar over de weg door de uitstekende verbindingen met de A4 welke leidt naar het centrum van Amsterdam, de steden Den Haag en Rotterdam maar ook met de verlengde A5 richting de haven van Amsterdam. De nieuwe N201 biedt toegang tot Schiphol in minder dan 10 minuten, waardoor dit de best bereikbare zakelijke locatie in de regio van Amsterdam en Schiphol is.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?