Roy Foeken versterkt Agency Offices Utrecht Team van JLL

0

Roy Foeken is afgelopen maand gestart in het Agency Offices Utrecht team van JLL Nederland. In zijn rol als consultant gaat Roy zich bezighouden met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de verhuur van kantoren in de regio Utrecht. Roy heeft ruim 7 jaar ervaring in de vastgoedwereld waarbij zijn focus reeds lag op de regio Utrecht. Zo was Roy de afgelopen jaren werkzaam bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, Dennenborgh Group en Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Barthold van Hasselt, Head of Agency Offices Utrecht bij JLL Nederland zegt hierover: “Roy draagt met zijn ruime ervaring en opgebouwde netwerk in de Utrechtse markt bij aan een verdere versterking van ons team en groei van onze advisering in de regio. Roy Foeken, Wouter Renardel, Bas van Baalen en ikzelf vormen een zeer ervaren en gebalanceerd kantorenverhuurteam in de regio Utrecht. Ons Utrechtse team wordt daarnaast gecompleteerd door twee Tenant Representatives en twee Industrial & Logistics consultants.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?