Maarten Vermeulen verlaat MVGM Nederland

0

Maarten Vermeulen en MVGM zijn gezamenlijk overeengekomen dat hij MVGM per 31 december aanstaande zal gaan verlaten. Vermeulen was sinds 1 januari 2020 Algemeen Directeur van MVGM Nederland en heeft diverse noodzakelijke veranderingen doorgevoerd alsmede de organisatie succesvol door de COVID-19 pandemie heen geleid. Met de komst van Janno de Haas, nieuwe CEO MVGM Group, alsmede de benoeming van Sander van Hoek als nieuwe directeur van MVGM VvE en Ruben de Koning als directeur MVGM Bedrijfsmatig Onroerend Goed is, tezamen met de overige directeuren, een solide leiderschapsbasis gevormd voor MVGM naar de toekomst toe en ook een goed moment aangebroken om de structuur te vereenvoudigen. Vermeulen die inmiddels meer dan 25 jaar in binnen- en buitenland in het vastgoed actief is beraad zich over zijn toekomst na zijn vertrek bij MVGM.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?