KING Software sluit een huurovereenkomst voor kantoorgebouw Eurogate III

0

KING Software heeft een huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw Eurogate III aan de Watermanweg 30-42 in Rotterdam. KING Software huurt ca. 738 m² op de 4e verdieping met bijbehorende parkeerplaatsen en zal het gehuurde in gebruik nemen ten behoeve van haar kantoor voor het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Reden om in kantoorgebouw “Eurogate III” te gaan huren zijn de ideale indelingsmogelijkheden van de kantoorvloer, de uitstekende voorzieningen als hospitality, koffiebar en bedrijfsrestaurant welke geëxploiteerd worden door Sodexo en de ligging op loopafstand van winkelcentrum Alexandrium en het NS-intercity-station Rotterdam-Alexander.

De transactie werd tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met CBRE belast met de verhuur. Rubens Capital trad op als asset manager namens een institutionele belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?