Gorillas Technologies Netherlands B.V. huurt 600 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

0

Per 1 juli 2021 heeft Steengoed en partners 600 m² bedrijfsruimte verhuurd aan opkomend bedrijf Gorillas voor een huurtermijn van 5 jaar. Het pand is gelegen aan de Danzigerbocht en beschikt over 6 parkeerplaatsen die zich bevinden op een gedeeld parkeerterrein.

Gorillas is opgericht om een wereld te creëren met onmiddellijke toegang tot uw behoeften. Via een app bestel je boodschappen, die vervolgens binnen tien minuten door een fietskoerier bij je worden afgeleverd. De eigenaar van het gebouw, Steengoed en partners, is geholpen bij het vinden van de perfecte huurder door Spring Real Estate. Gorillas is op haar beurt weer geholpen bij het werven van een distributiecentrum. Het gebouw is uiterst geschikt gezien de locatie en de vele woningen in de omgeving.

Steengoed met partners hebben deze locatie aangekocht om op termijn een transformatie mogelijk te maken naar woon/werk invulling. De Danzigerbocht ligt in het hart van Minervahaven Zuid en zal transformeren naar een woon/werk gebied met een hoog stedelijke en bruisend gehalte. Momenteel wordt gewerkt aan de eerste schetsen van DanzigerPark.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?