Gijs Sleijffers nieuwe Director Debt Advisory bij Colliers

0

Op 1 december start Gijs Sleijffers (48) als Director Debt Advisory Nederland bij Colliers. Hij gaat leidinggeven aan het team dat zich richt op het aantrekken van financieringen voor vooral ontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Hij gaat nauw samenwerken met het Debt Advisory team in Londen waar Ben Thomason opdrachtgevers in Europa adviseert. Ook Jan Hendrik Golubowitsch, die op 1 december bij de hotelafdeling begint, draagt bij aan de expertise in het team van Gijs.

Gijs heeft meer dan vijftien jaar ervaring met vastgoedfinancieringen. Hij werkte onder andere voor de Rabobank en recentelijk bij vastgoedfinancier RNHB. Daar adviseerde hij als client manager relaties bij het opbouwen van grote vastgoedportefeuilles en het analyseren en structureren van financieringsaanvragen. Bij de Rabobank hielp Gijs klanten bij herstructureringen en herstel van niet-renderende vastgoedleningen en het beperken van kredietverliezen. Gijs startte zijn carrière als advocaat, onder andere bij het herstructurerings-, herstel- en faillissementsteam bij Holland van Gijzen Advocaten en Notarissen.

“Colliers is een ondernemende organsatie en investeert fors in het aannemen van mensen die zich bezighouden met het structureren van financieringen. Ik vind het een geweldige uitdaging om mijn ervaring hier in te zetten,” zegt Gijs Slijffers.

“De vraag naar financieringsdiensten groeit erg hard en ik ben blij dat we met de komst van Gijs ons Debt Advisory team verder versterken,” zegt Dré van Leeuwen, Executive Director Capital Markets & Agency. “Hij brengt veel ervaring en expertise mee, waardoor we onze opdrachtgevers commercieel en financieel nog beter kunnen adviseren.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?