Blackstone koopt vier distributiecentra van PLUS Retail

0

Blackstone heeft vier regionale distributiecentra gekocht van de coöperatieve supermarktketen PLUS. De verkoop is onderdeel van de optimalisatie van de distributieketen die de organisatie momenteel doorvoert.

De portfolio heeft een totale oppervlakte van ongeveer 75.000 m². De vier distributiecentra liggen in Haaksbergen, Hendrik-Ido-Ambacht, Ittervoort en Middenbeemster.

Björn Bertrand, directeur vastgoed & ontwikkeling PLUS Retail: “We zijn erg blij met de recent afgeronde samenwerking met Blackstone. Zij stellen ons via deze sale & leaseback in staat om geleidelijk afscheid te nemen van de huidige distributiecentra en een efficiëntieslag te maken richting ons hypermoderne, duurzame nieuwe DC in Oss waar momenteel hard wordt gewerkt aan de mechanisatie.”

PLUS Retail werd tijdens het verkoopproces geadviseerd door BBN, CMS en TLF real estate. Blackstone werd bijgestaan door Colliers, Loyens & Loeff en Arcadis. Logicor, het asset management vehikel van Blackstone, zorgt voor de exploitatie van de distributiecentra.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?