Basic-Fit naar de Koperwiek

0

In lijn met de nieuwe strategie Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarin actief wordt ingezet op functieverbreding van winkelcentra, sloot Wereldhave recent een nieuwe overeenkomst met sportketen Basic-Fit voor een sportschool in De Koperwiek in Capelle aan den Ijssel. Het aanbod in De Koperwiek wordt hiermee nog completer.

De nieuwste sportschool van Basic-Fit, met een oppervlakte van circa 850 m², wordt gerealiseerd op de begane grond van het centrum. De opening van Basic-Fit in De Koperwiek zal naar verwachting plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2022.

De komst van sportschool Basic-Fit verbreedt de huurdersmix van De Koperwiek en geeft de inwoners van Capelle aan den Ijssel en omgeving een extra reden voor een bezoek. Hiermee heeft De Koperwiek in haar centrum en directe omgeving, alle voorzieningen op loopafstand voor het dagelijks leven van een consument. Van sport tot aan gezondheidzorg en van horeca tot aan cultuur en retail, naast de zeer sterke functie van het aanbod aan dagelijkse boodschappen.

Business Unit Manager Jeroen Verwolf is verheugd met de nieuwe samenwerking met Basic-Fit: ‘Basic-Fit past perfect in onze nieuwe strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarbij de klant centraal staat en we het aanbod in onze centra nog meer afstemmen op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. Met Basic-Fit geven we inwoners van Capelle aan den Ijssel weer een nieuwe reden voor een bezoek aan De Koperwiek, en maken we het nog makkelijker om een bezoek te combineren met andere voorzieningen in ons centrum.’

Over Basic-Fit
Basic-Fit is met 1000 clubs de grootste fitnessketen in Europa. We zijn actief in vijf landen en in onze clubs werken meer dan 2,25 miljoen onze leden aan het verbeteren van hun gezondheid en conditie. Basic-Fit heeft een transparant lidmaatschapsmodel en biedt een betaalbare hoge kwaliteit fitnesservaring die aansluit bij de fitnessbehoeften van actieve mensen. Een COMFORT lidmaatschap kost € 19,99 per vier weken en geeft mensen toegang tot al onze clubs in Europa en alle voordelen van de Basic-Fit App.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?