Leenders Bike Totaal verdubbelt aantal vierkante meters Pasmaatweg Hengelo

0

Leenders Bike Totaal heeft per 1 oktober j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor het voormalige pand van pianowinkel Schumer, aan de Pasmaatweg 50 in Hengelo.

Verdubbeling oppervlakte
De tweewielerzaak heeft grootse plannen met het bedrijfspand op nummer 50. Dat pand moet worden samengevoegd met hun huidige, naastgelegen pand op nummer 40. Leenders Bike Totaal gaat daarmee de oppervlakte verdubbelen naar circa 6.000 m². De verbouwing om de twee panden aan elkaar te verbinden, zal binnenkort starten.

Groei
Leenders Bike Totaal is 35 jaar geleden opgericht door Jos Leenders. Inmiddels is het aan de Pasmaatweg 40 uitgegroeid tot een mega fietsenwinkel. Door deze samenvoeging kunnen de groeiende ambities van de tweewielerzaak worden waargemaakt en is Leenders klaar voor de toekomst.

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?