Drie nieuwe horecaformules komen naar Leidsche Rijn Centrum

0

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een nieuwe huurovereenkomst met W. Qiu Holding B.V. voor Leidsche Rijn Centrum. De verhuurde ruimte ligt aan het Brusselplein en heeft een oppervlakte van circa 560 m2. De ruimte zal worden gesplitst zodat er drie nieuwe formules in passen, namelijk een Bubble Tea Café, een Oriëntal Store en een Noodle restaurant.

Het Bubble Tea Café wordt circa 55 m² groot en is gelegen aan Brusselplein 87. Bubble Tea is met name onder jongeren erg populair en is momenteel nog niet te verkrijgen in Leidsche Rijn Centrum.

De Oriëntal Store is een speciaalzaak met een compleet assortiment typisch Aziatische producten die veelal rechtstreeks in Azië worden ingekocht. Tevens kun je in de winkel complete maaltijden afhalen afkomstig uit de Chinese keuken. De winkel is circa 160 m², gelegen aan Brusselplein 83.

Het Noodle restaurant van circa 320 m² krijgt een groot terras en is gelegen aan Brusselplein 85. De drie formules zullen naar verwachting eind dit jaar hun deuren openen.

More Vastgoed heeft de huurder geadviseerd en CBRE heeft namens a.s.r real estate de onderhandelingen gevoerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?