HEMA Arnhem-Centrum verhuist naar de Brouwersstraat 4 en 12

0

Tweede helft van 2022 opent de winkel met nieuwste winkel- en restaurantconcept.

HEMA Arnhem-Centrum verhuist in de tweede helft van 2022 naar de Brouwersstraat 4 en 12 in het Musiskwartier. De nieuwe winkel telt bijna 2500 vierkante meter, heeft twee verdiepingen en is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept. Wat niet verandert is het vertrouwde HEMA assortiment en het winkelteam.

Machiel Lagerweij, COO HEMA: “Onze klanten kunnen het vertrouwde winkelteam en HEMA assortiment vinden op de nieuwe locatie. Deze verhuizing biedt voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept met daarin het nieuwe HEMA restaurantconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft.”

Chris Lanting, Colliers: “Wij zijn erg blij om HEMA te mogen verwelkomen in het Musiskwartier. Hiermee is de oostelijke binnenstad van Arnhem in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aantrekkelijk gebied met een keur aan winkels, horeca, kantoor, ontspanning en entertainment. Sinds twee jaar wordt het Musiskwartier door Varensa B.V. herontwikkeld met als doel om het gebied weer op de kaart te zetten. Samen met vastgoedadviseur Colliers is een plan gemaakt om dat te verwezenlijken. BMV makelaars helpt hieraan mee.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?