Claudia Sträter keert terug in de winkelstraten van Maastricht

0

Na een korte afwezigheid van enkele maanden, keert Claudia Sträter weer terug in het centrum van Maastricht.

Aan de Maastrichter Brugstraat 14 in het hart van het historische stadscentrum van Maastricht opent Claudia Sträter binnenkort een volledig nieuwe winkel met een uitgebreid assortiment damesmode.

De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het kernwinkelgebied van Maastricht en wordt gekenmerkt door diverse vestigingen van internationale retailers zoals de Bijenkorf, Le Creuset, Denham, Fabienne Chapot, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Claudia Sträter werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door Brickstone Retail.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?