Carlyle koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert

0

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert. Het complex omvat ca. 5.025 m² logistieke bedrijfsruimte, ca. 962 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen. Het complex is gelegen op industrieterrein Moerdijk.

Het complex is volledig langjarig verhuurd aan één gebruiker, te weten DSV Multi-Channel Fulfilment bv.

Carlyle heeft het complex vanuit strategisch oogpunt gekocht om hun positie op het gebied van logistiek in Europa verder te vergroten. Het betreft hun eerste acquisitie op de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt.

Over Carlyle
Carlyle is een Amerikaans bedrijf en één van ’s werelds grootste internationale private-equity investeringsmaatschappijen. Ze hebben 276 miljard aan beheerd vermogen in 3 bedrijfssegmenten en 415 investeringsvehikels. Dit doen zij met een team van ca. 1.800 professionals verspreid over 27 kantoren op 5 continenten. Hun missie is om waarde op de lange termijn te creëren voor investeerders, bedrijven, aandeelhouders, mensen, gemeenschappen en werknemers.
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?