Colliers breidt Design & Development team uit met drie nieuwe collega’s

0

Op 1 november is José Kleemans (47) begonnen als Project Lead bij het Design & Development team van Colliers. Zij is verantwoordelijk voor de complexere vastgoedprojecten, zoals grootschalige renovaties, herinrichtingen en transformaties. In haar rol is ze de regisseur van deze projecten en werkt ze nauw samen met de project managers, architecten en engineers binnen het team.

José heeft jarenlange ervaring als project manager en architect bij verschillende bureaus. Hiervoor werkte ze voor MVSA Architects, Unispace en Woody-Concepts, een expert in modulaire houtbouw. Ze heeft een master Architecture and Building Technology van de TU Eindhoven.

“Met José zijn we een expert op de toekomst van vastgoed rijker,” zegt Niels Huijsmans, Director Design & Development. “Ze heeft internationale projecten gedaan voor woningen en kantoren, zowel met gebouweigenaren als -huurders.”

Het team is daarnaast uitgebreid met Robin Timmerhuis (28) als junior projectmanager en Marine Levacher (32) als designer. “Met de komst van deze drie getalenteerde collega’s voegen we veel kwaliteit aan het team toe. Zo kunnen we de toenemende vraag van opdrachtgevers om volledig ontzorgd te worden nog beter beantwoorden.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?