Catella koopt woningcomplex in Voorburg

0

Catella Investment Management Benelux koopt, namens Catella European Residential Fund III, het hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex Nieuw Park Leeuwensteijn, gelegen aan de Johan David Zocherstraat in Voorburg van een internationale investeerder.

Het in 2005 gebouwde complex is onderdeel van de wijk Sijtwende. De propositie bestaat uit 4 separate complexen, waarvan twee torens aangebroken bezit en twee torens die in zijn geheel worden overgenomen door Catella. De transactie betreft in totaal 84 luxe vrije sector appartementen en 89 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. De woningen hebben een gemiddeld gebruiksoppervlak van 104 m² met royale buitenruimtes.

De woontorens zijn gelegen in een rustige omgeving nabij de Vliet met voldoende groenvoorziening, winkels én uitstekende bereikbaarheid per auto (A4 en A44) en met het openbaar vervoer. Zowel Station Oosteinde als de Randstadrail zijn op loopafstand gelegen. Het appartementencomplex is gebouwd volgens de Nieuwe Haagse School-stijl en onderscheidt zich door de strakke vormgeving en het gebruik van baksteen.

Ronald Koemans, Associate Director Residential Investments, zegt: “Deze transactie toont eens te meer aan dat er een aanhoudende interesse is vanuit beleggers voor dit type woningen, met name vanwege de structurele krapte op de woningmarkt. De locatie met uitzicht op de Vliet en het Sijtwendepark in combinatie met het hoogwaardige afwerkingsniveau, het recente bouwjaar en de parkeergelegenheid maken de woontorens een bijzonder fijne plek om te wonen.”

Savills en Loyens & Loeff hebben de verkoper bijgestaan tijdens deze transactie. Catella Investment Management Benelux is geadviseerd door Resi en CMS.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?