Bruidsmodewinkel P.S. I LOVE YOU huurt Markt 21 te Kerkrade

0

Hippe bruidsmodewinkel vestigt zich in het centrum van Kerkrade.

Sinds 1 oktober 2021 heeft de hippe bruidsmodewinkel P.S. I LOVE YOU, Weddingland haar deuren geopend op de Markt 21 te Kerkrade. Deze 230 m² v.v.o. tellende winkelruimte in het centrum van Kerkrade ligt tegenover de Orlandopassage en aan de doorsteek naar het nieuwe centrumplan.

Kerkrade
Centrum Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde middenstand en landelijk opererende ketens. Kopend publiek komt uit de gehele euregio. Er is een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep Kerkrade weet te vinden. Winkels en gezellige horeca gaan hand in hand samen in dit bijzondere stukje Limburg.

Parkstad
In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Onlangs is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud..’ centraal.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?