Stedelijk Ontwikkel Maatschappij verkoopt kantoorgebouw in Amsterdam-Oost

0

Het vrijstaande kantoor van 381 vierkante meter aan de Kruislaan 182 in Amsterdam is verkocht aan een private equity investeringsmaatschappij. SOM heeft voor de verkoop dit kantoor gerenoveerd, verduurzaamd en technisch verbeterd met oog op de toekomst.

Het gebouw ligt in de wijk Watergraafsmeer, heeft hoge plafonds en een zwevende trap die zorgen voor een industriële look. Tijdens de renovatie is er 150 vierkante meter aangebouwd in de stijl van het pand. De totale oppervlakte is nu 531 vierkante meter.

Roderick Kuitert, Associate Director Agency bij Colliers, licht toe: “SOM heeft een uitgebreide expertise in het realiseren van nieuwe mogelijkheden in bestaande panden. Van de Kruislaan 182 is nu een nieuw kantoor gemaakt. De vraag naar vrijstaande kantoorgebouwen in Amsterdam is groot. De kwaliteit van het gebouw, locatie en de mogelijkheden voor toekomstige groei zorgt ervoor dat de nieuwe eigenaar hier het hoofdkantoor gaat vestigen”

Per Q1 in 2022 wordt het nieuwe kantoor gebruikt.

Colliers adviseerde SOM bij de verkoop. De andere partij werd geadviseerd door Prime Realty Partners.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?