WonenBreburg verkoopt complex in het centrum van Breda

0

WonenBreburg heeft een complex in Breda verkocht aan J & B Properties Breda B.V. Het complex is gelegen aan het Van Coothplein en omvat twee commerciële ruimten en 13 studentenwoningen. Capital Value begeleidde WonenBreburg bij de transactie.

Het karakteristieke pand, gebouwd in 1895, ligt in de binnenstad van Breda tussen diverse winkels en horecagelegenheden. De studentenwoningen hebben een oppervlakte van circa 20 m², de commerciële ruimten hebben een oppervlakte van in totaal 876 m².

Bregje de Looff, vastgoedadviseur woningcorporaties bij Capital Value: ”Voor de verkoop van dit complex werd een specifieke doelgroep benaderd van lokale particuliere beleggers. Na een zorgvuldig doorlopen verkooptraject is J & B Properties als koper naar voren gekomen, deze partij kent de directe omgeving van het pand en stad Breda goed en heeft met dit complex een toekomstbestendig plan.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?