HM2 Property Developers ontwikkelt nieuw hoofdkantoor voor Otherside Software

0

Op een prominente zichtlocatie aan de A2 op bedrijvenpark Rosmalense Plas, ontwikkelt HM2 Property Developers kantoorgebouw Waterfall. Waterfall zal het nieuwe hoofdkantoor voor Otherside Software worden.

Het vier verdiepingen tellende kantoorpand wordt gekenmerkt door een hoog ambitieniveau in uitstraling en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van het kantoorpand is rekening gehouden met het toekomstig gebruik van een kantoor waarin werken, ontmoeten en ontspannen centraal staat.
De wens van Otherside Software om voor haar medewerkers een plezierige en onderling verbindende werkomgeving te creëren sluit hier naadloos op aan. Het kantoorpand heeft een open en transparant karakter, een lunch-werkcafé en een gymfaciliteit. Het kantoor wordt omringd door groen en heeft parkeergelegenheid onder en naast het gebouw.

Het hoge ambitieniveau van HM2 Property Developers en de wensen van Otherside Software zijn door architectenbureau BKVV vertaald in een markant ontwerp waardoor het kantoor een landmark langs de A2 zal worden.

In samenwerking met Waterfall Offices BV die het plan heeft verworven, is een langjarig huurcontract gesloten met Otherside Software. Voor de uitvoering is Remmers Bouwgroep gecontracteerd.

De oplevering van het kantoorpand staat gepland voor begin Q4 2022.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?