Colliers breidt hotelteam uit met Jan Hendrik Golubowitsch

0

Op 1 december versterkt Jan Hendrik Golubowitsch (32) het hotelteam van Colliers als Head of Transactions & Finance. Hij wordt verantwoordelijk voor het begeleiden van hoteltransacties in de Benelux. Daarnaast structureert hij de financiering voor dit soort transacties samen met het EMEA debt financing team.

Hiervoor werkte Jan Hendrik bij ABN AMRO, waar hij jarenlang ervaring heeft opgedaan met hotelvastgoed. In zijn rol als relatiemanager Leisure was hij verantwoordelijk voor vijftig bedrijven in de hotel- en restaurantsector in de regio Amsterdam. Als Credit Risk Manager analyseerde hij aanvragen en revisies van kredieten voor hotels en restaurants door heel Nederland. Naast de Hotelschool Maastricht heeft hij een master International Business van de Maastricht University afgerond.

“Jan Hendrik is een zeer ervaren expert in hotelfinancieringen en -transacties. Hier gaan onze nationale en internationale opdrachtgevers van profiteren,” zegt Joost Mees, Head of Hotels Benelux. “Met zijn passie en het enthousiasme voor het vak, is hij een waardevolle uitbreiding van ons team.”

“We zien de markt erg veranderen,” zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Er wordt door onze opdrachtgevers steeds meer om gedetailleerde kennis gevraagd over kapitaalmarkten en macro-economische trends. We blijven investeren in expertise en samenwerking om onze klanten steeds beter te bedienen. Jan Hendrik is een waardevolle aanwinst voor Colliers Nederland en EMEA.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?