Union Street verkoopt Marathon 5 en 7 gelegen op kantorenpark Arenapark Hilversum

0

Union Street heeft een object verkocht gelegen op het kantorenpark Arenapark in Hilversum. Het object gelegen aan de Marathon 5 en 7 bestaat uit twee kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van circa 8.733 m². Het complex is in zijn geheel verhuurd aan NCOI. Het Arenapark is een aantrekkelijke vestigings- en werkomgeving met een uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.

Union Street is een platform dat in 2015 is opgericht als toonaangevend vastgoedfonds dat investeert in verschillende Nederlandse vastgoedmarkten. Union Street is opgericht door en in eigendom van Monarch Alternative Capital een vastgoedinvesteerder uit New York.

Commercieel werd Union Street geadviseerd door Spring Real Estate welke tevens verantwoordelijk was voor het beheer van het gebouw en juridisch door Loyens & Loeff. De Koper werd commercieel bijgestaan door Resource Capital Partners en juridisch door NautaDutilh.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?