Bouwmarkt verkocht in Delfgauw

0

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurde bouwmarkt aan de Importweg 2 te Delfgauw.

Het complex omhelst in zijn totaliteit ca. 4.707 m² winkel- / verkoopruimte, verdeeld over twee bouwlagen, en omvat ca. 105 parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het complex is gelegen op een perceel van 5.920 m² en is volledig verhuurd aan Intergamma Bouwmarkten B.V. ten behoeve van de exploitatie van een Karwei.

Reppel Vastgoed heeft het complex gekocht om toe te voegen aan diens eigen portefeuille.

Over Reppel Vastgoed
Reppel Vastgoed ontwikkelt, koopt, verkoopt, renoveert en beheert kantoor- en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden en de Randstad. Kenmerkend voor Reppel Vastgoed bij het kopen en in beheer nemen van nieuwe aankopen, is dat de nieuwe acquisities direct aangepast worden aan de huidige eisen op het gebied van esthetica, bouwkundige kwaliteit en technische installaties. Reppel Vastgoed heeft daarmee als doel om de nieuwe aankopen vervolgens weer succesvol te verhuren, dan wel met de zittende huurders nieuwe langlopende huurcontracten af te sluiten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?