Reppel Vastgoed koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

0

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen.

Het complex omhelst in zijn totaliteit ca. 14.500 m² logistieke bedrijfsruimte en ca. 700 m² kantoorruimte. Het complex is gelegen op een perceel van 18.540 m² en is volledig verhuurd aan een viertal verschillende huurders.

Reppel Vastgoed heeft het complex gekocht om toe te voegen aan diens eigen portefeuille.

Over Reppel Vastgoed
Reppel Vastgoed ontwikkelt, koopt, verkoopt, renoveert en beheert kantoor- en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden en de Randstad. Kenmerkend voor Reppel Vastgoed bij het kopen en in beheer nemen van nieuwe aankopen, is dat de nieuwe acquisities direct aangepast worden aan de huidige eisen op het gebied van esthetica, bouwkundige kwaliteit en technische installaties. Reppel Vastgoed heeft daarmee als doel om de nieuwe aankopen vervolgens weer succesvol te verhuren, dan wel met de zittende huurders nieuwe langlopende huurcontracten af te sluiten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?