WTH verhuist naar nieuwbouw Capelle aan den IJssel

0

WTH Vloerverwarming B.V. heeft recent een langdurige huurovereenkomst gesloten met betrekking tot een nieuwbouw bedrijfsgebouw aan de Barckalaan 18 te Capelle aan den IJssel.

De nieuwbouw is een ontwikkeling van Progam Vastgoedontwikkeling B.V.. Progam verwierf het kavel onlangs in eigendom. Het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw is ontworpen door Bias Architecten en omvat totaal circa 1.300 m² bedrijfsruimte en circa 1.200 m² kantoorruimte. Het bedrijfsgebouw zal worden gerealiseerd op één van de laatste onbebouwde kavels in de Capelse wijk Fascinatio. WTH vestigt zich op een unieke zichtlocatie langs de Abraham van Rijckevorselweg en op loopafstand van het openbaar vervoersknooppunt Capelsebrug.

WTH Vloerverwarming, een TBI onderneming, is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van vloerverwarming en koeling in de woning- en utiliteitsbouw. Progam Vastgoedontwikkeling is een actieve onafhankelijke ontwikkelaar op het gebied van commercieel vastgoed in met name de regio Rijnmond. In november 2021 wordt door Staton Bouw gestart met de realisatie van het pand. Namens Progam wordt de bouw begeleid door bouwmanagement en adviesbureau Risto.

WTH over de verhuizing: “Een nieuw pand dat helemaal past bij de richting die wij als WTH ingeslagen zijn en die past bij onze visie om dichter naar onze klanten te bewegen. Er komt een innovatief belevings- c.q. opleidingscentrum waar wij onze klanten kunnen ontvangen en waar wij onze rol als kennispartner verder kunnen uitbouwen.”

Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde en begeleidde de verhuurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomst en was tevens betrokken bij het verwerven van het kavel door Progam. De verhuurtransactie kwam tot stand in collegiale samenwerking met CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?