Willem Jan Schouten benoemd tot partner van Spring Real Estate Property Management

0

Spring Real Estate maakte vandaag bekend dat Willem Jan Schouten benoemd is tot partner van de business unit Property Management.

Sinds de lancering van de Spring Property Management afdeling is de feedback van opdrachtgevers over de nieuwe en innovatieve aanpak zeer positief. Dit heeft zich vertaald in een sterke groei van de afdeling waarbij er behoefte is aan meer strategisch leiderschap. Willem Jan zal in zijn nieuwe rol als partner verantwoordelijk zijn voor de verdere strategische vorming en groei van de Property Management afdeling.

Een belangrijk succes van de afdeling Property Management is de samenwerking met het in-house accountantskantoor om financieel vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen en de keuze voor een platform brede aanpak in samenwerking met alle stakeholders in de Microsoft omgeving. Komend jaar zal Willem Jan zich richten op het verbeteren van de samenwerking met de onlangs verworven online technisch managementsysteem en onze backoffice 24/7 servicedesk welke vanuit Valencia opereert. Hiermee wordt de Spring Real Estate “Real Time Collaboration” filosofie verder vormgegeven.

Willem Jan trad in 2020 in dienst bij Spring Real Estate als manager van de business unit Property Management. Voordat hij bij Spring Real Estate in dienst trad, werkte Willem Jan als Associate Director bij CBRE Nederland, waar hij vastgoedportefeuilles beheerde voor verschillende klanten, zoals Institutionele fondsen, Private Equity en familiefondsen. Onder andere NSI, Hannover Leasing, Triodos, Granite met een portefeuille van meer dan 770.000 vierkante meter. In deze rol heeft Willem Jan uitgebreide ervaring opgedaan en kennis ontwikkeld van de Property Management sector.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?