Picnic opent nieuwe locatie in Heerenveen

0

Picnic Fulfilment heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de huur van de Venus 110 te Heerenveen. Het gehuurde bestaat uit circa 9.200 m² bedrijfsruimte en ruim 624 m² kantoorruimte.

Momenteel heeft Picnic meerdere fulfilment centra en hubs verdeeld over heel Nederland. In 2018 startte Picnic ook in Duitsland en in 2021 in Frankrijk. De locatie in Heerenveen is aangehuurd als distributiepunt om de Noord-Nederlandse markt te kunnen bedienen. Daarnaast opent Picnic momenteel meerdere kleine hublocaties in de Noord-Nederlandse steden om de bezorging verder te optimaliseren.

De verhuurder, Van Ketwich Vastgoed B.V., is bij deze transactie geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield. De huurder is bij deze transactie begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?