HumanTotalCare verhuurt 1.110 m² kantoorruimte aan het Zwarte Woud in Utrecht Lunetten

0

Door hybride werken komt er kantoorruimte vrij
HumanTotalCare gaat structureel hybride werken en heeft daarom kantoorruimte in de verhuur. Zo ook op de locatie Zwarte Woud 10 in Utrecht Lunetten. Spring Real Estate heeft HumanTotalCare begeleid bij de verhuur van 1.110 m² kantoorruimte aan de nieuwe huurder Prelum. Prelum heeft zich per 1 november 2021 meerjarig in het kantoorgebouw op de derde verdieping gevestigd. Daarnaast zal de huurder ook 10 parkeerplaatsen huren.

Kantoorpand past bij groei
Het nieuwe kantoorpand aan het Zwarte Woud in Utrecht Lunetten is groter en past beter bij de verwachte verdere groei van Prelum. Daarnaast, stelt algemeen directeur van Prelum André Matera, is Utrecht het hart voor de zorgprofessional in Nederland.

De huurder, Prelum, werd geadviseerd door Solved.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?