Sectie5 koopt winkelcentrum Molenpassage in Etten-Leur

0

Sectie5 heeft op 1 november jongstleden winkelcentrum Molenpassage in Etten-Leur van Van der Vorm Vastgoed Groep gekocht ten behoeve van haar beleggingsfonds S5 Forum Fonds.

Het in 2016 nieuw gerealiseerde winkelcomplex van circa 3.100 m² bestaat uit een achttal winkels en onderliggende parkeergarage met circa 100 parkeerplaatsen. De Molenpassage huisvest een Dirk supermarkt (circa 2.000 m²), Dirck III slijterij, Kruidvat, Van Disseldorp de Echte Bakker, Kaasgenoten, Beekers Groente en Fruit en Van Boxtel Hoorwinkels.

Het winkelcentrum wordt toegevoegd aan het S5 Forum Fonds van Sectie5, dat heel recent nog werd uitgebreid met acquisities in Zutphen en Hardenberg. Sinds de oprichting van S5 Forum Fonds in 2019 zijn er drie emissies succesvol voltekend. Beleggers kunnen zich aanmelden voor deelname aan iedere nieuwe emissie van het fonds. De portefeuille bestaat met de nieuwe acquisitie uit elf objecten, naast Etten-Leur gelegen in Leeuwarden, IJsselstein, Valkenswaard, Vaals, Mierlo, Hoogeveen, Ede, Velp, Hardenberg en Zutphen. S5 Forum Fonds is het 19e supermarkt gerelateerde vastgoedfonds (en het eerste supermarkt gerelateerde groeifonds) dat Sectie5 in samenwerking met Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen BV heeft geïntroduceerd.

Lexence en Rechtstaete stonden Sectie5 juridisch en fiscaal bij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?