Savills woningbeleggingsteam breidt uit met de komst van Habin Kocer

0

Vandaag start Habin Kocer als Associate Director binnen het Residential & Hotel Investment team van Savills in Nederland. In deze nieuwe rol gaat Habin opdrachtgevers adviseren bij de aan- en verkoop van (nieuwbouw) woningcomplexen.

Habin Kocer trad na zijn studie in Rotterdam in dienst bij Frisia Makelaars (partner in Dynamis), een kantoor dat zowel actief is in de woningmakelaardij als in de commerciële vastgoedmarkt. In de 6 jaar dat hij bij Frisia Makelaars werkte heeft Habin zich gespecialiseerd in woningbeleggingen en nieuwbouwprojecten in de regio Haaglanden. Daarnaast heeft Habin onlangs zijn Master of Science in Real Estate (MSRE) behaald aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Bas Wilberts, Head of Hotel & Residential Investment bij Savills in Nederland, zegt: “We heten Habin van harte welkom in ons team. Met zijn komst zijn wij voorbereid op de onverminderd grote interesse van beleggers in de Nederlandse woningmarkt, die naar verwachting ook aan blijft houden en waar nieuwbouw steeds belangrijker wordt. Habin zijn kennis, kunde en ervaring in ons gespecialiseerde Hotel & Residential Investment team is zeer welkom.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?