MJ Hudson ESG B.V. huurt kantoorruimte in gebouw ‘Het Touwenterrein’ te Amsterdam

0

MJ Hudson ESG B.V. heeft een huurovereenkomst afgesloten in het single-tenant kantoorgebouw ‘Het Touwenterrein’, gelegen aan de Vierwindenstraat 149 te Amsterdam. MJ Hudson tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 820 m² v.v.o. kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. Het kantoorgebouw ‘Het Touwenterrein’ is gelegen op het prachtige Realeneiland, een hoogwaardige locatie in het centrum van Amsterdam.

MJ Hudson is een strategieadvieskantoor gericht op duurzaamheid en ESG (environmental, social & governance). Het consultancybureau richt zich voornamelijk op private equity firma’s en het integreren van ESG in hun investeringsprocessen. Daarnaast richt MJ Hudson zich op de portfoliobedrijven van deze private equity firma’s en helpt hen met het identificeren van duurzaamheidskansen. Tijdens transacties ondersteunt het bureau investeerders (en bedrijven) met ESG-screening en due diligence-diensten. Ook ondersteunt MJ Hudson fondsbeheerders door het monitoren van – en rapporteren over – ESG.

JLL trad op namens verhuurder Harvest Vastgoed en Millten bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Spring Real Estate begeleidde MJ Hudson bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?