Syntrus Achmea koopt 119 woningen in Nijmegen namens PME pensioenfonds

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens PME pensioenfonds 119 zeer energiezuinige appartementen gekocht in Nijmegen.

De woningen variëren in grootte tussen de 58 en 134 m² (gemiddeld 79 m²) en zijn geschikt voor een brede doelgroep, zowel gezinnen als starters, studenten, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen. Verkopers zijn de gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen.

“Mooi om op deze aantrekkelijke locatie een groot aantal duurzame woningen te kunnen toevoegen aan de beleggingsportefeuille van onze klant PME. Goed voor de vele woningzoekenden in Nijmegen en goed voor de deelnemers in het pensioenfonds”, zegt Anjelica Cicilia, Acquisition & Development director bij Syntrus Achmea.

Het project Hart van de Waalsprong omvat naast woningen ook een energieneutraal winkelcentrum met ruim 11.800 m² commerciële ruimte. Dit centrum is gekocht door Hans Geveling Vastgoed.

“Hart van de Waalsprong biedt een zeer gevarieerd en compleet programma: koopwoningen, middensegment en vrije sector huurwoningen en 101 sociale huurwoningen. Voor deze sociale huurwoningen sloten we eerder dit jaar al overeenkomsten met de woningcorporaties Portaal en Talis,” aldus René Steman, projectdirecteur namens VanWonen voor Hart van de Waalsprong.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?