BackWERK naar Arnhem

0

Een particuliere belegger heeft Grote Oord 9 in Arnhem verhuurd aan backWERK, waar de bakery-café formule vandaag haar 37e vestiging in Nederland opent. De winkel heeft een vloeroppervlakte van ca. 87 m² bvo op de begane grond alsmede ca. 141 m² bvo in de kelder. De vestiging aan de Grote Oord is de tweede backWERK vestiging in de Arnhemse binnenstad.

BackWERK heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten tegen een marktconforme huurprijs. De winkel opent vandaag de deuren voor het publiek. BackWERK is groeiende, en heeft gesprekken lopen met diverse verhuurders over het openen van nieuwe vestigingen in verschillende steden door het land.

BackWERK is bijgestaan door Engelvast, de vaste makelaar van backWERK.

Over backWERK
BackWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. BackWERK is een succesformule en opent steeds meer vestigingen in Nederland. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. De afgelopen jaren is de franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Momenteel staat het aantal vestigingen in Nederland op 36 (en met geplande openingen in Arnhem, Delft en Amsterdam op 39) en heeft backWERK nog steeds de ambitie om te groeien. Sinds het najaar van 2017 valt backWERK onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. en staat verder groeien nog meer in het teken dan ooit tevoren.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?