Transacties Flying Tiger en Snipes in Amersfoort

0

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek twee transacties afgerond in Amersfoort.

MN heeft een huurovereenkomst afgesloten met de Deense retailer Flying Tiger op de Utrechtsestraat 10 te Amersfoort. De winkel heeft een oppervlakte van circa 206 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.
Op de Langestraat 6 heeft MN de huur verlengd met sneaker- en streetwearketen Snipes. Snipes huurt sinds 2017 een winkel van totaal circa 242 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad in deze transacties op als adviseur van verhuurder MN. Flying Tiger werd geadviseerd door Insight Real Estate. Snipes werd begeleid door City Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?