Textielbedrijf PinTail huurt bedrijfspand Twentepoort Oost 15-43 Almelo

0

Per 1 december 2021 heeft PinTail in Almelo een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfsruimte met kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 835 m² aan Twentepoort Oost 15-43 in Almelo.

Bedrijventerrein Twentepoort Oost
Het bedrijfspand ligt op één van de meest gewilde bedrijventerreinen van Twente. Het is heel goed bereikbaar en ligt dichtbij de op- en afritten van de A35.

Textielbedrijf floreert in Almelo
In de jaren ’90 sloten bijna alle textielbedrijven de deuren, maar PinTail laat zien dat textiel in Twente nog steeds kan floreren.

PinTail International is opgericht in 1985 en is een producent & verdeler van stoffen voor de meubel, project-, zorg- en outdoor markt. Ook gelamineerde stoffen voor werk- en brandweerkleding zitten in het assortiment.

In Almelo lamineren, finishen en (digitaal) bedrukken ze de stoffen. Pintail heeft al deze activiteiten in-house en is daardoor flexibel in het personaliseren van verschillende producten.

Aanhoudende groei
De onderneming is de laatste jaren uit haar jasje gegroeid aan de Twentepoort Oost 32 in Almelo. Reden om op zoek te gaan naar een bedrijfsruimte waar PinTail haar activiteiten verder kan uitbreiden. Die ruimte hebben zij gevonden aan de Twentepoort Oost 15-43 in Almelo, tegenover het hoofdkantoor.

Kantoorruimte beschikbaar
Naast de bedrijfsruimte die PinTail gebruikt, is er nog circa 195 m² solitaire kantoorruimte aan de voorzijde van het pand voor de verhuur beschikbaar. Tot die kantoorruimte behoren ook vijf eigen parkeerplaatsen.

Victor Huiskamp van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?