HartKliniek Rotterdam sluit langjarige huurovereenkomst af aan de Jan Leentvaarlaan 2 te Rotterdam

0

NEXT Real Estate heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.000 m² kantoorruimte en 21 parkeerplaatsen gelegen in het zelfstandige kantoorgebouw aan de Jan Leentvaarlaan 2 te Rotterdam.

Hartkliniek is een landelijke organisatie voor medisch-specialistische diagnostiek en behandeling van hart- en vaatziekten en kent inmiddels 13 locaties door heel Nederland. Met de locatie in Rotterdam wordt de 14e vestiging geopend.

De heer Baars, operationeel directeur bij HartKliniek: Met onze nieuwe locatie in Rotterdam, kunnen wij onze landelijke aanwezigheid verder vergroten met als doel de cardiologiezorg dichtbij de patiënt te brengen. Wij kijken uit naar de opening in november 2021.

Johan Weeber namens NEXT Real Estate B.V.: We zijn erg content met de komst van HartKliniek naar ons pand aan de Jan Leentvaarlaan 2 in Rotterdam. Het gebouw was recentelijk beschikbaar gekomen en we zijn verheugd dat we op zo’n korte termijn het volledige gebouw hebben verhuurd.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder. HartKliniek Rotterdam B.V. werd bijgestaan door JLL Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?