De Droomplaats Kinderopvangservice huurt aan Oude Binnenweg 34 te Rotterdam

0

Recentelijk heeft De Droomplaats Kinderopvangservice een huurovereenkomst getekend voor een nieuwe locatie op de Oude Binnenweg 34 te Rotterdam. Het gehuurde bestaat uit ca. 964 m² kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de 2e en 3e verdieping, alsmede ca. 313 m² buitenruimte / dakterras.

De Droomplaats zal zich gaan vestigen in de voormalige ruimte van La-Place en is gelegen op een markante en druk bezochte locatie in het Centrum van Rotterdam.

Kinderopvangservice De Droomplaats is een organisatie met 7 verschillende locaties in en om Rotterdam. Zij bieden dag-, peuter- en buitenschoolse opvang. De nieuwe locatie aan de Oude Binnenweg komt in de plaats van de huidige locatie welke thans in het WTC is gevestigd.

Rosetta Klein, eigenaresse De Droomplaats: Het blijft spannend om van deze locatie een mooi kindcentrum te maken. Maar in samenwerking met architectenbureau Jury!, Bureau Brandpreventie, Thebuilding-specialist en de gemeente Rotterdam gaat het lukken.

De huurder werd in het proces en de onderhandelingen bijgestaan door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis). Insight Real Estate trad op namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?