Frank Verwoerd Head of Research en Joep van Vliet Head of Data Intelligence bij CBRE Nederland

0

Toegenomen vraag naar data leidt tot oprichting aparte teams.

Per 15 november is Frank Verwoerd aangesteld als Head of Research bij CBRE Nederland. Joep van Vliet gaat leiding geven aan het nieuw op te richten Data Intelligence-team.

De afgelopen jaren is de vraag naar Research & Data gerelateerde dienstverlening bij CBRE aanzienlijk gestegen. Om deze reden wordt de bestaande onderzoeksafdeling opgesplitst in twee teams: Research en Data Intelligence. Frank Verwoerd wordt verantwoordelijk voor het nieuwe Research-team. Hij zal zich bezighouden met onderzoek naar de vastgoedmarkt. Verwoerd is afkomstig van Colliers, waar hij een vergelijkbare functie vervulde. Joep van Vliet, die nu de rol van Head of Research bekleedt, gaat leiding geven aan Data Intelligence. Dit nieuwe team wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van data gedreven dienstverlening.

Jos Tromp, Head of Research Continental Europe bij CBRE: “Ik ben erg blij met de komst van Frank naar CBRE. Hij zal onze organisatie verder op de kaart zetten via ons thought leadership-programma. Joep heeft ruim 7 jaar ervaring binnen onze organisatie en weet als geen ander hoe je complexe data kunt omzetten in begrijpelijke adviezen. De splitsing naar twee expertteams zal leiden tot een versnelde ontwikkeling en implementatie van de datagedreven strategie die we onszelf als doel hebben gesteld.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?