Dennis Leib benoemt als Head of Hotel Transactions bij Cushman & Wakefield

0

Cushman & Wakefield heeft Dennis Leib (46) aangesteld als Head of Hotel Transactions voor de Benelux.
Leib, werkzaam vanuit het kantoor in Amsterdam, brengt aanzienlijke specialistische ervaring en een uitgebreid netwerk mee. Hij is afkomstig van het Amsterdamse Sircle Collection (eigenaar van de merken Sir, Max Brown en Park Centraal) waar hij als Acquisitions Director verantwoordelijk was voor transacties van nieuwe hotels in Nederland, maar ook in andere Europese markten als Barcelona, Wenen, Lissabon, Milaan en Ibiza.

Eerder werkte Leib acht jaar in het Nederlandse Capital Markets team van Savills, waardoor hij een uitgebreide kennis heeft van de lokale makelaardij, commercieel vastgoed en de hotelwereld. Hij heeft een MBA in International Hospitality Management.

Ed Fitch, Partner, EMEA Hospitality Capital Markets, zei: “We zijn enorm verheugd dat Dennis, met zijn enorme ervaring in hoteltransacties en -ontwikkeling, zich bij ons voegt om onze voortdurende groei in de Benelux te begeleiden. Naarmate de vraag toeneemt, wordt internationaal kapitaal steeds meer aangetrokken door de Benelux-markten. We beschouwen het als een enorm voordeel voor onze klanten om iemand met de ervaring van Dennis ter plaatse te hebben.”

Jon Hubbard, Head of Hospitality EMEA, voegde toe: “Ik ben verheugd Dennis welkom te heten in het team, wat nogmaals onze toewijding onderstreept om onze klanten in de hospitality sector van dienst te zijn. De toevoeging van een in Amsterdam gevestigd team volgt op de oprichting van toegewijde Hospitality-teams in Spanje, Frankrijk en Duitsland in de afgelopen jaren. Zo zetten wij onze groei voort.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?