CYBEX huurt winkelruimte aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam

0

De winkel bevindt zich aan de P.C. Hooftstraat 136 en heeft een oppervlakte van ca. 100 m² op de begane grond en ca. 105 m² in de kelder. Op deze locatie zal CYBEX binnenkort een flagship store openen, welke haar eerste fysieke winkel in Nederland zal worden.

Kroesepaternotte trad tijdens deze transactie op voor de particuliere eigenaar en DRS Makelaars trad op namens huurder CYBEX.

Over CYBEX
Huurder CYBEX is een Duitse producent en internationaal opererende retailer van kinderwagens en duurzame kinderproducten. Het bedrijf ontwikkelt producten waarbij unieke ontwerpen, onovertroffen veiligheid, kwaliteit en intelligente functionaliteiten centraal staan. Sinds 2014 maakt CYBEX deel uit van Goodbaby International, een internationaal concern voor duurzame kinderproducten met het hoofdkantoor in China.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?