Aviva koopt kantoor aan Weesperstraat Amsterdam

0

Aviva Investors Real Estate France heeft het kantoorgebouw Weesperstraat 420-446 in Amsterdam gekocht.
Verkoper is LaSalle Investment Management.

Het gebouw van negen verdiepingen bestaat uit 7.400 m² en is onlangs volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Het wordt sinds 1993 volledig gehuurd door de gemeente Amsterdam met een langjarig huurcontact.

Weesperstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto via de ring A10 en er zijn allerlei voorzieningen in de buurt. Grégoire Bailly-Salins, Hoofd Transactions Europe bij Aviva Investors Real Estate France: ‘Wij geloven dat Amsterdam op de lange termijn tot de top-kantoorsteden van Europa zal blijven behoren. Dat geloven we op basis van de locatie van de stad, de bereikbaarheid en de aanwezigheid van talent.’

Aviva koopt ten behoeve van een client, LaSalle ten behoeve van eenseperaat account.

Aviva werd bij deze transactie geadviseerd door JLL, CMS en SGS Search. LaSalle werd bijgestaan door Cushman & Wakefield, Drees & Sommer en Solid Attorneys.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?