Wessel van der Veen treedt in vaste dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Wessel van der Veen. Wessel is vast in dienst getreden als Vastgoedadviseur bij Agency Amsterdam. Hij gaat zich dagelijks bezighouden met het begeleiden van aanhuurprocessen en het adviseren eindgebruikers bij huisvestingsvraagstukken.

Wessel is al twee jaar werkzaam bij Spring Real Estate naast zijn studie. Na het behalen van zijn Bachelor Economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij aan dezelfde Universiteit zijn Master Finance & Real Estate behaald. Zijn eerste functie binnen Spring was Sales Associate, hierna heeft hij zijn stage gedaan bij Agency Amsterdam en is daar blijven werken als werkstudent. Vanaf 1 september 2021 is hij vast werkzaam bij Agency Amsterdam als Vastgoedadviseur.

Wessel is een van de 6 top talenten bij Spring die in september zijn gestart met het Spring Master Program. Zij hebben reeds kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geven we hen een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebt om als volwaardig vastgoedprofessional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, om te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen, wij geloven namelijk dat dat nodig is om te groeien.

Het Spring Master Program bestaat uit een tal van modules verspreid over de periode van een jaar. Vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, markt- en vakkennis wisselen elkaar af. De ene keer delen onze interne specialisten hun kennis en de andere keer vliegt er externe expertise in. Zowel theorie, praktijkcases als best practices passeren de revue.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?