City Spa opent wellnesscentrum in Arnhem

0

Begin 2022 opent City Spa haar deuren aan de Walstraatpassage 6 in Arnhem. Verhuurder Varensa heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een ruimte van 361 vierkante meter.

Het Musiskwartier heeft een uitgebreid aanbod van winkels, lifestyle, horeca en ontspanning. Het gebied wordt sinds 2019 herontwikkeld om een echte publiekstrekker te worden. Winkeliers worden naar betere plekken verhuisd en de Gruyterpassage wordt omgebouwd naar één grote winkel.

Eerder werd al bekend dat Intertoys en Action naar het winkelgebied komen. Met de komst van City Spa wordt het aanbod verder aangevuld. Het concept biedt een privé spa met onder andere een sauna, bubbelbad, watervaldouche en een stoombad.

Eigenaar Varensa is een lokale particuliere belegger uit Oosterbeek. Colliers heeft namens Varensa de huurovereenkomst afgesloten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?