Mileway verhuurt ruim 12.000 m² bedrijfsruimte in Tiel aan Tuinmeubelshop B.V.

0

Tuinmeubelshop B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de bedrijfsruimte gelegen aan de Kellensedwarsweg 2-6 te Tiel. Het gehuurde bestaat uit circa 11.310 m² bedrijfsruimte, circa 100 m² kantoorruimte, circa 717 m² opslagruimte en circa 7.000 m² buitenterrein.

De tuinmeubelformule Tuinmeubelshop B.V. heeft, naast de online webshop, 12 megastores in Nederland. Naast het nieuwe logistieke centrum in Tiel, blijven ook de logistieke centra in Kesteren operationeel.

Mileway is de grootste eigenaar van vastgoed voor last mile logistics in Europa met meer dan 1.700 assets in 10 grote Europese economieën. Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, Zweden en Frankrijk zijn als kernmarkten goed voor 85% van de portefeuille, met daarnaast een toename in de Zuid-Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Mileway bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?